Coureur Aalst Fietsenwinkel

Over COUREUR

COUREUR is een unieke en gezellige plek in het centrum van Aalst waar je als sportieve fietser geholpen wordt in jouw zoektocht naar de ultieme fietsbeleving.

COUREUR zorgt ervoor dat jij het zalige gevoel van vrijheid en ontspanning op de fiets  optimaal kan beleven. COUREUR is er om jou als gepassioneerde fietser uren zorgeloos fietsplezier te bezorgen door te kiezen voor stijlvolle en duurzame producten van merken met een geloofwaardig verhaal. Jouw fietsbeleving wordt ook geoptimaliseerd door de uitvoering van duurzame fietsherstellingen.

De COUREUR community is er om mensen met een passie voor het fietsen met elkaar te verbinden.

Wie is COUREUR?

Ik ben Bart Ketels en in 2019 startte ik mijn eigen fietsenwinkel op de benedenverdieping van mijn huis in het centrum van Aalst. Als gepassioneerd fietser (mountainbike en race) en enthousiaste (wieler)sportliefhebber was dit een droom die in vervulling ging. Ik studeerde af als Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding en daarna als gediplomeerd fietsenmaker. Hiermee beschik ik over de nodige sportwetenschappelijke en technische kennis om jou te helpen in jouw zoektocht naar de ultieme vrijheid op de fiets.

Diensten en aanbod

Webshop

Een uniek aanbod sportieve fietsen, stijlvol fietskleding, veilige helmen en functionele accessoires.

Fietsbeleving

Je passie voor het fietsen beleven en delen met anderen.

Fietsherstellingen

We voeren duurzame herstellingen uit met hoogwaardige materialen en producten.

Custom Build

We bepalen jouw fietsmaat en bouwen samen een fiets die bij jou past.