Over Coureur

 

De koers van Coureur wordt gereden door Bart Ketels

  • Gepassioneerde fietser (mountainbike en race)
  • Liefhebber van de (wieler)sport
  • Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding (Universiteit Gent) en gediplomeerd fietsenmaker
  • Getrouwd met een lieve sportieve vrouw en papa van Teo en Raf 

 

 

Fietsen in stijl

Het is mijn ultieme doel om jou stijlvol op de weg te helpen en jou uren zorgeloos fietsplezier te bezorgen. Dit is alleen mogelijk met een uniek aanbod en persoonlijk en eerlijk advies, zowel bij de aankoop van een fiets, fietskleding en fietsaccessoires als bij het uitvoeren van fietsherstellingen. In mijn fietsenwinkel staat de ultieme fietsbeleving van de sportieve en recreatieve fietser centraal en adviseer ik jou zoals ik zelf geadviseerd wil worden.

 

Unieke fietsen, fietskleding en -accessoires

Coureur is ontstaan vanuit mijn passie voor het fietsen en is geïnspireerd door mijn persoonlijke voorkeuren voor specifieke producten en materialen. Ik kies er bewust voor om geen grote of mainstream merken aan te bieden maar kies voor een specifiek en uniek aanbod van stijlvolle, functionele en duurzame producten van merken met een geloofwaardig verhaal en een gelijkaardige visie

 

Duurzaamheid

Ik heb Coureur niet alleen opgericht vanuit mijn passie voor het fietsen maar ook vanuit de idee dat duurzame mobiliteit essentieel is om een bijdrage te leveren aan het behoud van deze mooie planeet. Het duurzaamheidsdenken zit vervat in de dagelijkse werking van Coureur, zowel in het herstellen en het onderhouden van fietsen als in de keuze van het aanbod. Daarom kies ik voor fietsen, fietskledij en -accessoires aanbieden waarvan de kwaliteit op langere termijn gegarandeerd is en maak ik gebruik van hoogwaardige materialen en producten bij het uitvoeren van de fietsherstellingen.

 

Fietsbeleving

Fietsbeleving is onlosmakelijk verbonden met Coureur. Daarom orgniseer ik elke donderdagavond in de lente en de zomer een "After Work Ride". Dit zijn sportieve fietstochten die vertrekken aan de ingang van de fietsenwinkel en de wijde omgeving van Aalst doorkruisen. De data worden jaarlijks in het voorjaar bekend gemaakt via de blog "Radio Peloton". De rit wordt op voorhand gedeeld via de Strava-club "de vroege vluchters".

 

Fietsbeleving via After Work Rides van Coureur. Sportieve fietstochten in Aalst.