Hunt

Hunt is een fabrikant van wielen die gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk en in 2015 opgericht werd door twee fanatieke fietsers die op zoek waren naar superieure wielen met specifieke technologieën maar zonder het hoge prijskaartje dat daar aan vast hangt. Ze kwamen al snel tot de ontdekking dat dergelijke wielen niet beschikbaar waren en ze begonnen hun eigen wielen te bouwen, gebaseerd op grondig onderzoek, met veel zorg en met oog voor de details.

De naam Hunt verwijst naar de continue "jacht" of zoektocht om de best mogelijke wielen te maken die er verkrijgbaar zijn. Om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen, neemt Hunt bij het ontwerpen van de wielen alleen beslissingen die een voordeel opleveren voor de toegewijde fietser die er mee zal rijden. Deze aanpak bleek een schot in de roos te zijn want wat 5 jaar geleden startte met een bedrijf van 3 mensen, is uitgegroeid tot een merk dat wielen maakt die momenteel over heel de wereld verkrijgbaar zijn.

Hunt wielen zijn gemaakt om in verschillende omstandigheden goed te presteren. Ze beschikken over excellente specificaties, zijn licht en duurzaam. Hunt heeft verschillende soorten wielen (voor Road/CX, gravel en MTB) in aluminium of carbon en met schijf- of velgremmen. Het merk heeft ook wielen met een naafdynamo.

Hunt is vertegenwoordigd in de wielersport op hoog niveau. De Britse wielerploeg Canyon DHB, de Nederlandse cyclocrosser Gosse van der Meer en Josh Ibbett, één van de snelste ultra-fietsers van de wereld, rijden met Hunt-wielen.

Hunt wielen kunnen niet online verkocht worden maar zijn wel verkrijgbaar bij Coureur. Kom gerust langs in de winkel. Ik geef je graag het nodige advies.

#TheChaseIsOn

Geen producten gevonden...