After Work Rides Coureur Aalst

After Work Rides

Je passie voor het fietsen delen en beleven

After Work Rides Fietsen Coureur

After Work Rides?

De After Work Rides zijn sportieve fietsritten die elk jaar op donderdagavond in de periode van april tem september plaatsvinden. De fietsritten vertrekken steeds om 19u stipt bij COUREUR voor een tocht van 45-60km in Aalst en omstreken. De fietsritten worden begeleid door Bart Ketels van COUREUR en worden gereden onder het motto: "samen uit, samen thuis". Deelname is gratis en geheel vrijblijvend, je rijdt dus mee wanneer en hoe vaak je dat wil.

Social After Work Rides Coureur Aalst

Voor wie?

De After Work Rides zijn geschikt voor fietsliefhebbers die graag in groep willen fietsen maar zich niet aan een club willen verbinden. Iedereen is welkom, zowel mannen als vrouwen en zowel beginnende als meer ervaren fietsers. 


Er wordt gereden aan een gemiddelde richtsnelheid van +/- 28 km/u. Afhankelijk van de route, de deelnemers en de benen kan dit aangepast worden of kan de groep opgesplitst worden. 

Social rides Coureur Aalst

Welke route?

De After Work Rides vertrekken steeds stipt om 19u aan COUREUR voor een fietsrit tussen 45 en 60km in en rondom Aalst. De route van de After Work Ride wordt in de loop van de week gedeeld via STRAVA-club "de Vroege Vluchters"

De aankomst is voorzien tussen 21u en 22u, afhankelijk van de fietsrit. In september heb je fietsverlichting nodig voor de laatste kilometers. 

Fietsen Coureur After Work Rides

Verzekering?

COUREUR voorziet zelf geen verzekering aangezien heel wat fietsers al individueel of via een club verzekerd zijn. Als je nog niet verzekerd bent, raden we jou aan om je aan te sluiten bij Cycling Vlaanderen. Deze aansluiting kost 28€ per jaar en omvat naast een aantal voordelen ook een verzekering die 24 uur per dag en 7 dagen per week geldig is.

Praktisch

Wanneer

Elke donderdagavond  (april tem september)

Deelname

Gratis en geheel vrijblijvend

Volgens het principe "samen uit, samen thuis"

Tijdstip

Vertrek: stipt om 19u

Aankomst: tussen 21u en 22u

Locatie

COUREUR

Korte Zoutstraat 8 - 9300 Aalst

Zin om mee te rijden?

arrow_drop_up arrow_drop_down