BIEHDURO Flanders Coureur gravel ride

After Work Rides

Je passie voor het fietsen delen en beleven

De After Work Rides zijn sportieve fietsritten die elk jaar op donderdagavond in de periode van april tem september plaatsvinden. De fietsritten vertrekken steeds om 19u stipt bij COUREUR voor een tocht van 45-60km in Aalst en omstreken. De fietsritten worden begeleid en gereden onder het motto: "samen uit, samen thuis". Het dragen van een helm is verplicht. 
after work rides coureur

Voor wie?

De After Work Rides zijn geschikt voor fietsliefhebbers die graag in groep fietsen maar zich niet aan een club willen verbinden. Iedereen is welkom, zowel mannen als vrouwen en zowel beginnende als meer ervaren fietsers. 

Afhankelijk van de route, de deelnemers en de benen wordt in 2 groepen gereden:  SPEED (gemiddeld 30km/u) en FUN (gemiddeld 24km/u). Elke groep heeft een kopman of kopvrouw die de route begeleidt. Na de ritten zijn er After Work drinks te verkrijgen.

Social rides Coureur Aalst

Welke route?

De After Work Rides vertrekken steeds stipt om 19u aan COUREUR. De route van de After Work Ride wordt in de loop van de week gedeeld via STRAVA-club "de Vroege Vluchters"

De aankomst is voorzien tussen 21u en 22u, afhankelijk van de fietsrit. In september heb je fietsverlichting nodig voor de laatste kilometers. 

Verzekering?

COUREUR voorziet zelf geen verzekering aangezien heel wat fietsers al individueel of via een club verzekerd zijn. Als je nog niet verzekerd bent, raden we jou aan om je aan te sluiten bij Cycling Vlaanderen. Deze aansluiting kost 28€ per jaar en omvat naast een aantal voordelen ook een verzekering die 24 uur per dag en 7 dagen per week geldig is.

Zin om mee te rijden?

Photo credits: Leslie De Cuyper (@movebeyondaverage) en 

Wesley Goossens (@nevereverpressrewind)